Toimituskulut alkaen 7,90 €
Search
Close this search box.

Saharogya Ashwagandha 500 mg – Ayurvedinen Yrttiuutekapseli Stressinsietoon

Ayurvedinen yrttiuutekapseli stressinsietoon.

19,90 

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Kuvaus

Ashwagandha on Intiassa, Lähi-Idässä ja Afrikassa esiintyvä lääkekasvi, joka tunnetaan suomeksi nimellä rohtokoisio. Kasvi tunnetaan myös nimillä Indian Ginseng ja Indian Winter Cherry. Ashwagandhaa on hyödynnetty Intiasta kotoisin olevassa ayurvedisessä lääketieteessä jo tuhansien vuosien ajan.

Ashwagandha on ayurvedan mukaan hyödyllinen yrtti aivoille ja keholle lukemattomilla eri tavoilla. Ayurveda-tekstit kertovat ashwagandhasta ”nuorentavana yrttinä” ja sitä kutsutaan myös ”yrttien kuninkaaksi”. Ashwagandhalla on ayurvedan mukaan hermostoa suojaavia, antioksidanttisia, stressiä helpottavia sekä diabetestä ja sydäntä tukevia ja suojaavia ominaisuuksia. Yrtti tukee aivoja tehostavaa toimintaa ja pyrkii auttamaan kehoa hallitsemaan stressiä, ahdistusta ja masennusta. Sitä käytetään myös unen parantamiseen.

Ashwagandha sisältää useita hyvää tekeviä ainesosia kuten withanolideja sekä flavonoideja. Ashwagandha on kuidun, proteiinin, raudan, kalsiumin ja C-vitamiinin lähde. Ashwagandhan nauttiminen voi toimia ennaltaehkäisevänä ravintolisänä ja se voi vaikuttaa positiivisesti yleiseen terveyteen ja pyrkii vahvistamaan immuunijärjestelmää.

Ashwagandhaa suositaan ayurvedassa usein stressinsietokyvyn parantamisessa. Ashwagandha auttaa voimakkaana yrttinä tukemaan kehon homeostaasia ja torjumaan stressiin liittyviä haasteita. Se auttaa alentamaan kortisolin eli stressihormonin tasoa ja pyrkii tuottamaan ahdistusta lievittäviä vaikutuksia ilman haitallisia sivuvaikutuksia.

Muita ashwagandhan hyötyjä ayurvedan mukaan:

  • Pyrkii alentamaan kolesterolia
  • Tukee ihosolujen ravitsemisessa ja pyrkii hidastamaan rappeutumista
  • Pyrkii lisäämään lihasmassaa ja kestävyyttä (tästä syystä myös monet urheilijat suosivat ashwagandhaa)
  • Ayurvedisen käsityksen mukaan lisää testosteronia

 

Ashwagandha tasapainottaa kaikkia doshia Vataa, Pittaa ja Kaphaa tai näiden yhdistelmiä.

Saharogya Ashwagandha -kapselit on valmistettu 100 % luonnollisista uutteista ja ovat sopivia pitkäaikaiseen käyttöön. Kapselit eivät paranna sairautta, mutta säännöllinen käyttö voi vähentää oireita ja sairastumisriskiä.

 

Käyttö:

Nauti 1 kapseli kerran päivässä lämpimän veden kanssa. Annostusta ei saa ylittää.

Kysy lisätietoja asiakaspalvelustamme.

 

Varoitukset:

Säilytä tuote kuivassa, viileässä ja auringonvalolta suojattuna. Pidä poissa lasten ulottuvilta. Ei suositella raskaana oleville ja imettäville. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Jos saat hoitoa akuuttiin tai krooniseen sairauteen, keskustele kapselien käytöstä ensin lääkärisi kanssa.

 

Ainesosat:

Ashwagandha (Intia), hydroksipropyylimetyyliselluloosa (kasviperäinen kapselinkuori)

 

Pakkauksen kierrätys:

 

 

 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Saharogya Ashwagandha 500 mg – Ayurvedinen Yrttiuutekapseli Stressinsietoon”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *