Toimituskulut alkaen 7,90 €
Search
Close this search box.

Palautusohjeet

Palautusehdot

Sinulla on kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus tilauksen vastaanottamisesta. Ayursense.fi-verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla ei ole vaihto-oikeutta. Voit palauttaa tuotteen maksutta alla olevan ohjeen mukaan, ja tehdä halutessasi uuden tilauksen.

Palautettavan tuotteen tulee olla avaamaton, käyttämätön sekä myyntikuntoinen. Kosmetiikkatuotteiden sinettien tulee olla ehjät. Emme hyvitä avattuja tuotteita.

Käsittelemme palautuksen viikon sisällä sen saapumisesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi.

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vuorokauden kuluttua toimituksesta.

Palautusohje

  1. Ilmoita palautettavasta tuotteesta sähköpostilla 14 päivän kuluessa sen saapumisesta. Osoita sähköpostiviesti info@ayursense.fi, ja kirjoita otsikko-kenttään: “Asiakaspalautus/[tilauksen numero]”. Kirjoita viestiin myös yhteystietosi: nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi sekä mielellään myös palautuksen syy.
  2. Lähetämme sinulle paluuviestissä vahvistuksen.
  3. Pakkaa tuote yhtä hyvin kuin se oli pakattu sinulle saapuessa, ja kirjoita paketin päälle “asiakaspalautus” sekä asiakaspalautustunnus ”657666” ja osoitteeksi: Tmi Riikka Marjamäki, Ayursense.fi, Ketunleivänkatu 6 D 22, 33840 Tampere. Merkitse pakettiin myös lähettäjän yhteystiedot.
  4. Jätä paketti lähimpään Postin palvelupisteeseen tai Postin automaattiin.