Toimituskulut alkaen 7,90 €
Search
Close this search box.

Testaa ayurvedinen kehotyyppisi – oletko Vata, Pitta vai Kapha. Nämä kolme elementtiä eli doshaa säätelevät kehon, mielen ja tietoisuuden kaikkia toimintoja, ja niiden ymmärtäminen on ayurvedan käsityksen mukaan ihmisen terveyden ja tasapainon edellytys.

Tämän testin avulla saat käsityksen siitä mikä tai mitkä doshat säätelevät sinun kehoasi ja mieltäsi. Meistä jokaisesta löytyy kaikkia kolmea doshaa erilaisina variaatioina, mutta yleensä meissä on yksi tai kaksi muita hallitsevampaa doshaa.

Terveytemme on kiinni meille syntymähetkellä määritellyn sisäisen elementtiyhdistelmän ja ympäristön välisen jatkuvan vuorovaikutuksen tasapainosta. Ihminen voi saavuttaa doshien tasapainon eli terveyden muuttamalla ruokavaliotaan ja elintapojaan itselleen sopivaksi estäen näin ulkoisen ympäristön aiheuttamat muutokset.

Valitse kustakin kysymyksestä vain yksi vaihtoehto – se, joka kuvaa sinua parhaiten. Sillä ei ole merkitystä, vaikka usean ominaisuuden sisältävässä vaihtoehdossa kaikki ei sopisikaan sinuun. Esimerkiksi kysymyksessä 2. Ihoni haasteet vaihtoehdossa A kuvataan ominaisuudet kuiva, karhea, psoriasis. Valitse tämä vaihtoehto, mikäli ihosi on tällä hetkellä kuivan ja karhean tuntuinen, vaikka sinulla ei psoriasista olisikaan.

Laske lopuksi vastauksesi yhteen. Mitä sait eniten, A-, B- vai C-vastauksia? Tutustu tuloksesi perusteella tarkemmin 1-2 doshaan. Jos yksi vaihtoehto toistui vastauksissasi selvästi muita useammin, tutustu tarkemmin siihen. Mikäli kaksi vaihtoehtoa sai lähes yhtä paljon pisteitä, tutustu näihin molempiiin. Molemmat vaikuttavat toimintoihisi tällöin todennäköisesti lähes yhtä paljon.

Tulokset voivat vaihdella iän, elämäntilanteen ja vuodenajan mukaan. Se onkin ayurvedassa parasta – se kertoo meille tarpeemme juuri tällä hetkellä ja auttaa tekemään muutoksen kohti parempaa.

Huomioi, että testi on vain suuntaa antava.

Mielenkiintoisia hetkiä testin parissa!

 

  1. Ihotyyppini

  2. Ihoni haasteet

  3. Huuleni ovat

  4. Ihoni kestää aurinkoa

  5. Hiukseni ovat

  6. Silmäni ovat

  7. Kynteni ovat

  8. Luonnettani kuvaa parhaiten

  9. Paineensietokykyni

  10. Ruumiinrakenteeni

  11. Ruokailutottumukseni

  12. Untani kuvaa parhaiten

  13. Painoani kuvaa parhaiten

  14. Kävelytyylini

  15. Mielialani

  Jos tarvitset apua testin tuloksen tulkitsemisessa tai sinulla heräsi testistä muuta kysyttävää, lähetä kysymyksesi minulle täyttämällä allaolevat kentät. Yritän löytää ratkaisun ongelmaasi. Vastaan sinulle muutaman päivän kuluessa. -Riikka